Hyvä Mikko,
kulunut vuosi on ollut yrittäjän urallani yksi upeimmista. Ja kun jotain tekemistä rakastaa, niin se ei aina edes tunnu työltä. Valtaosa tämän vuoden kiitoksesta kuulu asiakkaillemme ja ennen kaikkea niiden yrittäjille.

Virtasenkaupan vuosi oli varmasti monella tapaa sinulle haastava, mutta en voi muuta kuin ihailla sinun positiivista ja ammattimaista asennettasi asioihin. Näistä asioissa olen sinulta oppinut matkan varrella paljon.

Haluan myös kiittää sinua luottamuksestasi, se merkitsee minulle paljon, ja yrittäjyys näyttääkin olevan loputon oppimisprosessi johon koti, suku, kaverit ja yrittäjä kollegat kukin tarjoavat omia virikkeitään. Itse olen huomannut, että yrittäjänä kehittyminen perustuu itsensä voittamiseen ja itselle sekä asiakkaille tehtyjen lupausten pitämiseen, ja näissä asioissa sinä olet osaltasi vienyt minua eteenpäin, vaikka paljon on vielä tehtävää.

Olen kiitollinen tästä vuodesta siitä, ja siitä että saamme olla mukana tällä Virtasenkaupan matkalla ja myötäelää onnistumisissa ja taklata tulevaisuuden haasteita.
Uskon ja lupaamme tehdä kaikkemme, että vuosi 2022 tulee olemaan Virtasenkaupan verkkokaupan osalta erittäin menestyksekäs.

Vietetään virkistävä joulu ja lähdetään vuoteen 2022 uudella innolla.

Kiitos kun minä ja Saleslion saamme olla mukana tällä matkalla.

Rentouttavaa joulua sinulle ja perheellesi.
Terveisin,

Kari & koko Saleslionin tiimi