Hyvä Jarmo,
kulunut vuosi on ollut yrittäjän urallani yksi upeimmista. Ja kun jotain tekemistä rakastaa, niin se ei aina edes tunnu työltä.

Hifistudion vuosi oli varmasti monella tapaa sinulle haastava, mutta en voi muuta kuin ihailla sinun positiivista asennettasi ikäviinkin asioihin. Näistä asioissa olen sinulta oppinut matkan varrella paljon.

Haluan myös kiittää sinua hienoista ja avoimista keskusteluista, ne antavat minulle paljon, ja yrittäjyys näyttääkin olevan loputon oppimisprosessi johon koti, suku, kaverit ja yrittäjä kollegat kukin tarjoavat omia virikkeitään. Itse olen huomannut, että yrittäjänä kehittyminen perustuu itsensä voittamiseen ja itselle sekä asiakkaille tehtyjen lupausten pitämiseen, ja näissä asioissa sinä olet osaltasi vienyt minua eteenpäin keskustelujemme avulla.

Se missä Saleslion tänä päivänä on lähtöisin myös sinun huomioistasi. Olen kiitollinen siitä, ja siitä että saan olla mukana tällä matkalla ja myötäelää onnistumisissa ja taklata tulevaisuuden haasteita.

Uskon ja lupaamme tehdä kaikkemme, että vuosi 2022 tulee olemaan Hifistudion verkkokaupan osalta erittäin menestyksekäs.

Vietetään virkistävä joulu ja lähdetään vuoteen 2022 uudella innolla.

Kiitos kun minä ja Saleslion saamme olla mukana tällä matkalla.
Rentouttavaa joulua sinulle ja perheellesi.

Terveisin,

Kari & ja koko Saleslionin tiimi