Markkinointi vinkit

Miksi yrityksellä tulisi olla mobiilisivut?

KARI HARJU

KARI HARJU

linkedin

Kari Harju on internetmarkkinoinnin asiantuntija ja Saleslion Suomi Oy:n toimitusjohtaja. Kari Harju on toiminut yrittäjänä yli 15 vuotta.

Monilla yrityksillä on todella hyvät verkkosivut. Ainoa ongelma on, että niistä ei ole tehty mobiilisivuja, ja näin ollen yrityksen verkkosivut eivät toimi mobiililla käytettäessä. Älypuhelimet ja tabletit kulkevat nykypäivänä useimpien mukana. Ihmiset ovat siirtyneet yhä enemmän ja enemmän käyttämään tabletteja. Tietokone kuuluu työpaikalle ja kotona näpytellään Ipadilla ruoanlaiton lomassa ja television mainostauoilla. Myös älypuhelimia käytetään paljon netin selailuun esimerkiksi työmatkoilla.
Jos yritykselläsi ei ole vielä mobiilisivuja, kannattaa viimeistään nyt harkita asian muuttamista!

Hanki lisää konversiota mobiilisivuilla!

Hyvänä esimerkkinä toimii asiakkaamme verkkosivut, jotka eivät ole olleet yhteensopivat mobiililaitteiden kanssa. Analytiikka osoittaa, että toimimattomat mobiilisivut eivät konvertoi eivätkä kävijät viivy sivuilla pitkään. Tietokoneella käytettäessä asiakkaamme verkkosivujen konversioprosentti oli 50% mobiililla vain 17%. Tästä voi huomata, kuinka paljon toimivat mobiilisivut todella vaikuttavat. Konversioprosentti kertoo, kuinka moni verkkosivuilla vierailleista on myös tehnyt ostoksen sivustolla.
Alla olevassa kuvassa on konversioprosentit ympyröitynä. Vihreä kuvaa konversioprosenttia tietokoneella ja punainen mobiililla käytettäessä.
mobiilisivut

Pidä kävijät kauemmin mobiilisivuillasi!

Jos yrityksen verkkosivut eivät toimi mobiilissa, se vaikuttaa usein siten, ettei kävijät viihdy kauaa sivuilla. Eihän toimimattomilla mobiilisivuilla kukaan viitsi käydä. Verkkomarkkinoinnissahan nimenomaan on kyse siitä, että kävijät pyritään pitämään sivuilla mahdollisimman pitkään, jotta he tekisivät ostopäätöksensä. Ei kannata siis hukata potentiaalisia asiakkaita mobiilissa toimimattomilla verkkosivuilla!
Haluatko tietää kuinka verkkosivusi toimii mobiilissa? Tai kuinka mobiilisivut tehdään?
Ota yhteyttä meihin: Saleslion Asiakaspalvelu

Puuduttaako blogaaminen? Vinkkejä parempaan postaukseen

LUE LISÄÄ
Puuduttaako blogaaminen? Vinkkejä parempaan postaukseen
MUUT ARTIKKELIT

JUTTELE KANSSAMME

Kerromme miten,
verkkokauppasi voisi kasvaa

VARAA ILMAINEN AUDITOINTI