Verkkomainonta

Google-mainonnalla tavoitat oikeat asiakkaat oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

 • Google-hakusanamainonnalla tavoitat tehokkaasti oman kohderyhmäsi ja asiakkaasi. Googlen hakuverkostossa ei mainosteta kenelle tahansa: mainos näkyy asiakkaalle vain, kun hän etsii tarjoamaasi tuotetta tai palvelua. Tuomme juuri sinun tuotettasi tai palveluasi etsivät, kohderyhmääsi kuuluvat ihmiset Google-mainosten avulla sivuillesi ja autamme näin sinua saamaan enemmän liidejä ja tekemään lisää kauppaa.
 • Google-hakusanamainonta on tehokasta, koska sillä tavoitat asiakkaat ostovaiheessa. Tavoitat kohderyhmäsi juuri oikealla hetkellä: silloin, kun he ovat aikeissa ostaa tarjoamaasi tuotetta tai palvelua ja etsivät sitä Googlesta. Google-mainoksesi näkyvät Googlen hakutulosten kärkisijoilla, kun asiakas etsii myymääsi tuotetta tai palvelua tietyillä hakusanoilla. Mainostaessasi Googlessa, palvelet asiakastasi paremmin tarjoamalla hänelle tuotettasi tai palveluasi oikeassa vaiheessa ostoprosessia.
 • Google-hakusanamainonnalla maksat mainoksistasi vain silloin, kun asiakas tulee sivuillesi.Kun asiakas klikkaa mainostasi eli tulee sivuillesi asioimaan, mainoksesta syntyy mainoskulu, joka maksetaan Googlelle. Jos asiakas ei klikkaa mainostasi, et maksa mainoksesta mitään. Google-hakusanamainonta on siis edullista ja järkevää: päätät itse, paljonko haluat mainoksesta maksaa ja voit käynnistää ja lopettaa kampanjoita juuri silloin kun haluat. Mainontasi on mitattavaa ja mahdollistaa kampanjoiden testaamisen ja jatkuvan kehittämisen.

Teemme sinulle kustannustehokasta, mitattavaa ja myyntiin tähtäävää Google-hakusanamainontaa.

Jotta Google-hakusanamainonnassa onnistutaan parhaalla mahdollisella tavalla, tulee mainoskampanjat suunnitella ja toteuttaa huolellisesti sekä ylläpitää pitkäjänteisesti.

 • Suunnittelemme ja toteutamme tehokkaat kampanjat tuotteillesi tai palveluillesi
 • Optimoimme ja päivitämme kampanjoita jatkuvasti parhaan tuotto–panos -suhteen löytämiseksi ja säilyttämiseksi
 • Raportoimme saaduista tuloksista ja kehitämme kampanjoita edelleen.

 

Google-mainonta toimii kaikilla käyttäjän päätelaitteilla, niin mobiiliselailussa, tietokoneella kuin tableteillakin.

Tuomme sinulle asiakkaita näillä Google-mainonnan keinoilla:

Google-hakusanamainonta

Googlessa asiakkaat klikkaavat useimmiten vain ensimmäisiä ja parhaita mainoksia hakutulosten yhteydessä: luomme sinulle tehokkaat mainokset ja nostamme ne sopivien mainospaikkojen kärkeen, jotta asiakkaat klikkaavat sinun sivuillesi.

Hakusanamainonnalla mainoksesi tulevat näkyviin Google-mainospaikkojen kärkisijoille, kun asiakas tekee haun tuotteeseesi tai palveluusi liittyvällä sanalla. Avainsanojen määrittely kampanjoille on siis tärkeää, jotta tarjoamasi ja hakijan tarve saadaan sopimaan yhteen: määrittelemme kanssasi tarkasti, millä sanoilla asiakkaat tuotteitasi hakevat ja varmistamme, että ne ovat tehokkaita myös kilpailevien yritysten mainontaan verrattuna.

Hakusanaminontaa voidaan ajastaa ja se voidaan kohdentaa näkymään valtakunnallisesti tai paikkakunnittain.

Gmail Ads -mainonta

Gmail on Googlen oma, äärimmäisen suosittu sähköpostipalvelu. Siksi markkinoimme tuotettasi siellä, missä ihmiset viettävät päivittäin aikaa, eli sähköpostissaan.

Gmail Ads -mainonta ei häiritse, mutta on hyvin esillä vastaanottajan sähköpostissa: mainoksesi näkyy sähköpostilistauksen yllä, ja klikatessa mainosta se avautuu saaden 100% mainostilan.

Gmail Ads -mainonta voidaan kohdentaa tarkasti iän, sukupuolen, sijainnin, kielen sekä aihealueiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kohdennusta voidaan tehdä myös avainsana- ja domainperusteisesti.

Gmail Ads -mainonta on erityisen toimivaa, kun halutaan:

 • Kasvattaa bränditietoisuutta
 • Kohdentaa mainontaa tarkasti rajatulle asiakasryhmälle kiinnostusten kohteiden mukaan
 • Kasvattaa myyntiä tavoittamalla kiinnostuneet asiakkaat ostoprosessin kannalta kriittisessä ja oikeassa kohdassa
 • Kasvattaa asiakasuskollisuutta pitämällä yllä ja syventämällä asiakassuhdetta.

Google Remarketing eli uudelleenmarkkinointi

Asiakas kävi sivustollasi, mutta lähti tekemättä ostosta tai jättämättä yhteystietojaan? Uudelleenmarkkinoi prospekteillesi tehokkaasti siellä, missä he Internetissä liikkuvatkaan.

Googlen remarketing -mainonnan ideana on, että mainoksesi näkyy sivuillasi vierailleille määrittämillesi ihmisille muilla verkkosivuilla, jotka kuuluvat Google-näyttöverkoston piiriin. Google näyttöverkosto koostuu muun muassa erilaisista ajankohtais-, uutis-, yhteisö- sekä blogisivuista.

Remarketing eli uudelleenmarkkinointi sopii erinomaiseksi markkinoinnin keinoksi, kun halutaan muistuttaa sivuilla vieraillutta henkilöä yrityksestänne ja sen tarjoamista palveluista sekä tuotteista.

Anna kotisivujesi tuoda sinulle liidejä

Olemme tehneet töitä niin pienten, keskisuurten kuin suurten asiakkaiden kanssa erilaisilla toimialoilla. Otamme palveluissamme huomioon yrityksesi ja alasi erityispiirteet. Katso esimerkiksi asiakasreferenssimme tai kysy meiltä suoraan, miten lähtisimme kehittämään sivustoasi. Mikäli haluat tietää, mikä on yrityksesi nykytila verkossa, tilaa meiltä ilmainen liidiraportti täältä.

Kysy lisää
“Vanhat sivustomme olivat kulahtaneet, eikä oikein ollut ideaa miten edetä. Samaan aikaan Saleslion otti sopivasti yhteyttä ja ensitapaamisen jälkeen olimme varmoja, että nyt löytyi oikea yhteistyökumppani. Tuloksena visuaalisesti selkeä kotisivukokonaisuus, jossa otettu huomioon kaikki markkinoinnin lainalaisuudet”.

Vesa Toiviainen

Toimitusjohtaja, Tehopuhdistus Oy
”Saleslion kuunteli hyvin toiveitamme ja toteutti meille tavoitteitamme tukevan sekä asiakaskokemus-teemaan sopivan modernin sivuston. Ensireaktiomme oli ”wow”.”

Mikko Latva-Koivisto

Sales and Marketing Coordinator, Provad Oy
“Halusimme uudistaa kotisivumme, jotta ne kertoisivat enemmän asiakkaillemme meistä eikä vain kuvailisi tuotteitamme. Toinen suuri syy sivuston uudistukselle oli saada uudet sivut palvelemaan franchisingliiketoimintaa. Molemmat tavoitteet toteutuivat. Paras kiitos onnistumisesta on tullut asiakkailtamme.”

Jarmo Sassali

Toimitusjohtaja, Rustholli Oy
”Saleslion toteutti meille uudet, aktivoivat nettisivut, jotka skaalautuvat hyvin eri päätelaitteilla. Saimme monimuotoiset palvelumme selkeästi ja myyvästi esille. Sivu toimii hienosti myyntimme tukena. Olemme olleet todella tyytyväisiä!” – ,

Jaakko Sippola

Toimitusjohtaja, Bitify Oy

Olet päässyt tänne asti

Haluamme tavata sinut. Määritellään yhdessä yrityksesi tavoitteet verkossa ja aletaan hommiin!
  Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.