Kävijää aktivoivat kotisivut

Kasvata sivustollasi liidien määrää ja liikevaihtoa

Kävijää aktivoivat kotisivut ovat mielestämme digimarkkinoinnin ytimessä – alalla kuin alalla. Kun panostat laadukkaasti rakennettuun, aktivoivaan sivustoon, varmistut siitä, että asiakkaat löytävät luoksesi Googlesta ja ottavat sinuun myös yhteyttä. 

Saleslion-kotisivupaketti

Yrityksillä on erilaisia tarpeita kotisivuilleen. Tarpeet riippuvat muun muassa toimialasta, yrityksen koosta ja myytävän palvelun tai tuotteen luonteesta. Kotisivut räätälöidään siis vastaamaan yrityksesi tarpeita ja ne luodaan visuaalisesti yrityksesi brändin mukaiseksi.

Ota meihin yhteyttä, niin määritetään yhdessä kotisivujesi tarpeet. Kun ymmärrämme paremmin liiketoimintaasi, voimme ehdottaa mahdollisimman tehokasta palvelukokonaisuutta yrityksesi liidien hankintaan. 

Rakennamme sinulle liidihankintaan optimaaliset, responsiiviset ja kaikilla päätelaitteilla toimivat kotisivut. Ensimmäisen vuoden hinta on 790€/kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu ylläpitosopimuksena 500/€kk.
100% valmis, hakukoneoptimoitu sivusto suunnittelusta lanseeraukseen ja ylläpitoon.
Uusi visuaalinen ilme ja design, joka johdetaan olemassa olevasta logostasi ja brändimanuaalista. Lisäämme myös pari tärkeää liidihankintaelementtiä sivuille.
Sivusto rakennetaan teknisesti niin, että se on tehokas hakukoneoptimoinnin kannalta ja on mobiilioptimoitu: sivusto toimii siis kaikilla päätelaitteilla.
Dynaaminen ja helppokäyttöinen Wordpress-hallintatyökalu sisällön lisäämiseen (tekstit, kuvat, video) ja koulutus alustan käyttöön.
Analyysi sivuston sisältötarpeista ja ohjeet sisällöntuotantoon.
Avaamme 2 liidisuunnitelman mukaista sosiaalisen median tiliä ja integroimme ne sivustoon.
Sivujen lanseeraamisen jälkeen jatkuvat toimenpiteet: sivuston tekninen ylläpito, hosting ja jatkuva hakukoneoptimointi.

Anna kotisivujesi tuoda sinulle liidejä

Olemme tehneet töitä niin pienten, keskisuurten kuin suurten asiakkaiden kanssa erilaisilla toimialoilla. Otamme palveluissamme huomioon yrityksesi ja alasi erityispiirteet. Katso esimerkiksi asiakasreferenssimme tai kysy meiltä suoraan, miten lähtisimme kehittämään sivustoasi. Mikäli haluat tietää, mikä on yrityksesi nykytila verkossa, tilaa meiltä ilmainen liidiraportti täältä.

Kysy lisää
 • Halusimme uudistaa kotisivumme, jotta ne kertoisivat enemmän asiakkaillemme meistä eikä vain kuvailisi tuotteitamme. Toinen suuri syy sivuston uudistukselle oli saada uudet sivut palvelemaan franchisingliiketoimintaa. Molemmat tavoitteet toteutuivat. Paras kiitos onnistumisesta on tullut asiakkailtamme.

  Jarmo Sassali Toimitusjohtaja, Rustholli Oy
 • Saleslion toteutti meille uudet, aktivoivat nettisivut, jotka skaalautuvat hyvin eri päätelaitteilla. Saimme monimuotoiset palvelumme selkeästi ja myyvästi esille. Sivu toimii hienosti myyntimme tukena. Olemme olleet todella tyytyväisiä!

  Jaakko Sippola toimitusjohtaja, Bitify Oy
 • Saleslion kuunteli hyvin toiveitamme ja toteutti meille tavoitteitamme tukevan sekä asiakaskokemus-teemaan sopivan modernin sivuston. Ensireaktiomme oli ”wow”

  Mikko Latva-Koivisto Sales and Marketing Coordinator, Provad Oy
 • Vanhat sivustomme olivat kulahtaneet, eikä oikein ollut ideaa miten edetä. Samaan aikaan Saleslion otti sopivasti yhteyttä ja ensitapaamisen jälkeen olimme varmoja, että nyt löytyi oikea yhteistyökumppani. Tuloksena visuaalisesti selkeä kotisivukokonaisuus, jossa otettu huomioon kaikki markkinoinnin lainalaisuudet

  Vesa Toiviainen Toimitusjohtaja, Tehopuhdistus Oy
 • Saleslionin liidihankintapalvelut yhdessä uusien kotisivujen kanssa ovat käytännössä kasvattaneet yrityksen liikevaihtoa 30%. Uusien asiakkaiden määrä on kaksinkertaistunut.

  Heikki Holmström TOIMITUSJOHTAJA / MUNKKINIEMEN REMONTTIAPU

Olet päässyt tänne asti

Haluamme tavata sinut. Määritellään yhdessä yrityksesi tavoitteet verkossa ja aletaan hommiin!
  Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.