Näin hankimme liidejä

Aloita tehokas liidihankinta verkossa

Tehokas liidien hankinta ei tapahdu kertarysäyksellä. Haluamme tehdä kanssasi yhteistyötä sivuston rakennuksesta pitkäjänteiseen verkkomarkkinointiin:

1

Verkosta haaviin suunnitelmallisesti

Ensin luomme yrityksellesi suunnitelman verkkoliidien hankintaan: määrittelemme yrityksesi nyky- ja tavoitetilan verkossa, eli sen, kuinka paljon ja millaisia liidejä haluat verkosta nykyiseen verrattuna. Määrittelemme toimenpiteet, joilla maaliin päästään ja mittarit, joilla onnistumista verkkoliidien hankinnassa mitataan.

Suunnitelma luodaan sinun kanssasi: se kattaa kaikki liidihankintaa tukevat verkkokanavat, kuten kotisivusi.

Pyydä yhteydenotto
2

Luomme tai päivitämme kotisivusi ja muut verkkokanavat

Varmistamme, että yrityksesi kotisivut aktivoivat kävijöitä ja tukevat liidihankintaa. Lisäksi varmistamme, että yrityksesi on ammattimaisesti ja relevantisti esillä suunnitelman mukaisissa verkkokanavissa. 

Rakennamme tarvittaessa kotisivusi uudestaan tai muokkaamme olemassa olevia tukemaan optimaalisesti liidihankintaa. Verkossa viestien tulee näkyä johdonmukaisesti ja selkeästi kaikissa kanavissa: siksi luomme tai päivitämme tarvittaessa kaikki liidisuunnitelmassa määrittelemämme kanavat, kuten sosiaalisen median tilisi ja sähköpostimarkkinointipohjasi.

Pyydä yhteydenotto
3

Houkuttelemme liidit tontillesi

Tässä vaiheessa sivustosi ja muut verkkokanavat ovat iskussa liidien hankintaa varten. Seuraavaksi siirrymme muihin markkinointitoimenpiteisiin tuodaksemme laadukasta liikennettä sivuillesi. Toimenpiteitä ovat muun muassa laskeutumissivujen rakentaminen, näkyvyytesi varmistaminen Googlessa, sosiaalisen median aktiviteetit sekä sähköposti- ja Google-markkinointi.

Säästämme resursseja mahdollisimman kustannustehokkaan markkinoinnin aikaansaamiseksi: asennamme monia automaattisia työkaluja ja prosesseja ja ohjeistamme myös henkilöstöäsi sosiaalisen median käyttöön ja hakukoneoptimoidun sisällön tuottamiseen. 

Pyydä yhteydenotto
4

Tarkkailemme, miten toimenpiteet purevat

Kun liidisuunnitelma on lanseerattu eli sivusto on iskussa, kampanjat käynnissä ja sisältöä päivitetään kotisivullesi säännöllisesti, alamme seurata tuloksia.

Seuraamme, paljonko liikennettä saapuu sivuillesi, mistä ihmiset sinne löytyvät ja mitä he sivustolla tekevät. Samoin tarkkailemme kaikkien aktiviteettien tehoa kanavakohtaisesti. Seuraamalla pystymme jatkuvasti säätämään toimenpiteitä niin, että aktiviteetit ovat kustannustehokkaita ja tuovat sinulle tehokkaimmin liidejä ja prospekteja.

Raportoimme sinulle säännöllisesti tuloksista yhdessä asettamiemme mittareiden mukaisesti ja selkokielellä. Tämän pohjalta ehdotamme parhaita jatkotoimenpiteitä kustannustehokkaan liidihankinnan jatkamiseksi.

Pyydä yhteydenotto
5

Autamme sinua löytämään yhä enemmän laadukkaita verkkoliidejä ja prospekteja

Kun yhteistyömme etenee, opimme yrityksesi liiketoiminnasta ja markkinoista ja siitä, miten liidisi ja prospektisi toimivat verkossa. Tämän pohjalta voimme ehdottaa sinulle keinoja uusien asiakasryhmien saavuttamiseen ja olemassa olevien asiakkaittesi entistä parempaan palveluun.

Pyydä yhteydenotto

Aloita tehokas liidihankinta verkossa

Asiakkaamme ovat erikokoisia yrityksiä aina yhden henkilön konsulttiyrityksistä muutaman sadan hengen kansainvälisiin yrityksiin. Ymmärrämme, että nykypäivän liiketoimintaympäristössä jokainen euro on tärkeä: siksi teemme kanssasi suunnitelman mahdollisimman tehokkaaseen verkkomarkkinointiin. 

 

Oletko epävarma siitä, miten yrityksesi pitäisi kehittää kotisivustoa ja verkkomarkkinointia niin, että saat niistä konkreettista ja mitattavaa hyötyä? Ota meihin yhteyttä, kysy lisätietoja palveluistamme ja pyydä tapaamisaikaa. Yhteydenottosi ei sido sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

Olet päässyt tänne asti

Haluamme tavata sinut. Määritellään yhdessä yrityksesi tavoitteet verkossa ja aletaan hommiin!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.