Palvelut

Saleslion on verkkokaupan ja liidigeneroinnin asiantuntija, joka auttaa yrityksiä kasvattamaan räjähdysmäisesti online-myyntiään.

Markkinointi-
palveluna

Markkinointi ja kehittäminen palveluna tarkoittaa erilaisten markkinointi- ja verkkokehitys toimenpiteiden ulkoistamista jatkuvaksi palveluksi.

Palvelu sisältää sekä markkinoinnin ja kehittämisen, suunnittelun että toteutuksen, joka nopeuttaa ja tehostaa markkinointiin ja kehittämiseen käytettäviä resursseja.

Asiakasmatka-
Customer Journey

Luomme kustannustehokkaita asiakasmatkoja digitaalisessa ympäristössä.

Keskitymme rakentamaan teknologian kautta saumattomia yksilöityjä digitaalisia asiakaspolkuja optimoimalla markkinointisijoituksen tuotto (ROMI) data-analyysin avulla.

Markkinoinnin
automaatio

Markkinoinnin automaation avulla tehostamme digitaalista markkinointiasi tekemällä oikein ajoitettuja ja kohdennettuja toimia omissa digitaalisissa kanavissasi.

Markkinoinnin automaation avulla markkinoit kohderyhmällesi suurella tarkkuudella juuri oikealla hetkellä ja konvertoit heidät asiakkaiksi tehokkaasti.

MarTech-
palvelut

MarTech on työkaluja ja palveluita, joita yrityksesi käyttää markkinointiin.

Autamme sinua optimoimaan markkinointiteknologian integraatiot, mukaan lukien Googlen ja Facebookin, vähentämällä teknistä monimutkaisuutta.

Google-markkinointi
/ shopping

Maksulliset mainokset Googlessa, ovat tehokas tapa saada palveluistasi tai tuotteistasi kiinnostunut vierailija sivustollesi tai verkkokauppaasi.

Integroimalla Google Ads -mainonta muuhun mainontaan, saadaan yleensä parhaimmat tulokset.

Facebook-
markkinointi

Facebook on mainonnan kohdennettavuuden osalta tämän päivän paras  mainonnan kanava.

Yhdistämme Facebook-markkinoinnin asiakkaan monikanavamarkkinointiin, jolloin otetaan koko asiakaspolku huomioon ja kaikki kohtaamispisteet huomioidaan.

Sähköposti-
markkinointi

Sähköpostimarkkinointi on edelleen yksi tehokkaimmista markkinointikanavista nykypäivänä.

Sähköpostimarkkinointi liitettynä muuhun markkinointiin tuottaa enemmän ja tasaisemmin kuin esimerkiksi sosiaalisen median kampanjat erikseen.

Markkinointi-
strategiat

Tehdäänkö vielä yksi digitaalisen markkinoinnin strategia, joka unohtuu pöytälaatikon uumeniin?  Ei kiitos.

Siksi luomme yksinkertaisen digitaalisen markkinoinnin kasvustrategian, jota on helppo toteuttaa. Maailman yksinkertaisin strategia on tehdä asioita ja oppia niistä.

Sivujen konversio-
optimointi

Nosta konversioprosenttiasi, älä markkinointibudjettiasi.

Monet koettavat saada sivuilleen lisää vierailijoita. Mutta monesti tehokkain tapa lisätä esim. verkkokaupan myyntiä on keskittyä konversio-optimointiin.

Verkkokaupan
rakennus

Verkkokauppaa tehtäessä kiinnitämme erityistä huomiota käytettävyyteen ja ostopolkuihin. Verkkokaupan rakentamiseen ei tarvitse paksua ohjekirjaa.

Teknisesti loistavasti ja nopeasti toimivat verkkokaupat löytyvät hakutulosten kärkipäästä.

Jätä soittopyyntö

Saimmeko huomiosi?
Keskustellaanko markkinoinnistasi?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.