Markkinointi vinkit

Visualisoi busineksesi niin asiakkaasi vakuuttuvat

KARI HARJU

KARI HARJU

linkedin

Kari Harju on internetmarkkinoinnin asiantuntija ja Saleslion Suomi Oy:n toimitusjohtaja. Kari Harju on toiminut yrittäjänä yli 15 vuotta.

Onko yritykselläsi erinomaisia tuotteita ja palveluita? Mutta mietit, kuinka saat viestin menemään perille potentiaalisille asiakkaille, investoijille tai yhteistyökumppaneille? Tavoitteena on saada asiakkaasi ymmärtämään, miten ratkaiset heidän ongelmansa ja muut sidosryhmät vakuuttumaan liiketoiminnastasi. Jos mietit, mikä on paras keino saattaa informaatio perille, vastaus löytyy videosta!
Jos kuva kertoo tuhat sanaa, niin voit vain kuvitella, kuinka paljon tehokkaampi viestintä- ja markkinointikeino video on tekstiin verrattuna. Yritysvideon avulla näytät kumppaneillesi ja asiakkaillesi konkreettisesti, mikä businessideasi on.

Mikä siis on yritysvideo?

Yritysvideo mahdollistaa liiketoimintasi esittelyn nopeasti ja tehokkaasti!
Yritysvideolla voit kertoa, mitä yrityksesi tekee ja miksi asiakkaasi tarvitsevat sinua. Video on nopea ja vahvan muistijäljen jättävä tapa tehdä vaikutus yleisöösi ja tarjota heille tärkeää tietoa, johon he voivat perustaa ostopäätöksensä.
Mutta muista kiteyttää ajatuksesi tiiviiksi ja samalla ymmärrettäväksi paketiksi. Verkon käyttäjät ovat muuttuneet entistä kärsimättömimmiksi. Tämän vuoksi  visuaalisuus on ottanut keskeisimmän roolin verkkomarkkinoinnissa ja -kommunikoinnissa. Joskus tämä tarkoittaa videota, toisinaan kuvaa tai grafiikkaa, joka kertoo enemmän kuin kymmenen kappaletta tekstiä.
Netissä nopea informaatio on valttia. Harva jaksaa lukea pitkiä esittelytekstejä, kun saman informaation saisi katsomalla videopätkän. Video onkin jatkuvasti nouseva viestintätrendi verkossa nopeutensa ja tehokkuutensa takia.
Kun haluat tehostaa tapaasi markkinoida ja viestiä verkossa, mieti olisiko aika tehdä uudistuksia verkkosivuillesi ja kenties panostaa enemmän visualiikkaan ja videoihin.
Saleslionin ammattilaiset tuottavat sinulle designin ja videot, joilla vakuutat sidosryhmäsi sekunneissa!
Ota yhteyttä!

Puuduttaako blogaaminen? Vinkkejä parempaan postaukseen

LUE LISÄÄ
Puuduttaako blogaaminen? Vinkkejä parempaan postaukseen
MUUT ARTIKKELIT

JUTTELE KANSSAMME

Kerromme miten,
verkkokauppasi voisi kasvaa

VARAA ILMAINEN AUDITOINTI