Markkinointi vinkit

Verkkomainonta Pähkinänkuoressa

KARI HARJU

KARI HARJU

linkedin

Kari Harju on internetmarkkinoinnin asiantuntija ja Saleslion Suomi Oy:n toimitusjohtaja. Kari Harju on toiminut yrittäjänä yli 15 vuotta.

Verkkomainonta
Verkkomainonta on monisyinen, ja hakee vielä selkeästi muotoaan. Oleellisin asia on kuitenkin se että se on ns. inbound markkinointia, jossa asiakas itse on aktivoituvana osapuolena, silloin kun hänelle sopii. Perinteisessä mainonnassa luodaan tarpeita ja mielikuvia. Verkkomainonta eroaa siitä, sillä mainostaja ei voi pakottaa lukijaa lukemaan mainonta viestiä, vaan mainostajan täytyy luottaa siihen, että lukija haluaa itse lukea mainoksen.
Alla muutamia verkkomainonnan keinoja
Verkkomainonta keino 1. Google AdWords – kampanjat
Google mainoksien avulla voit mainostaa yritystäsi Googlessa Saat mainoksesi näkymään Googlessa ja sen mainosverkostossa myös pienellä budjetilla. Maksat vain mainostesi napsautuksista.
Verkkomainonta keino 2.  Facebook-mainonta
Facebook mainonnalla mainostat Facebook:ssa. Saat mainoksesi esille maailman suosituimpaan yhteisösivustoon, jota käyttää jo yli 500 000 suomalaista ja kymmeniä miljoonia ihmisiä ympäri maailman.
Verkkomainonta  keino 3.  Banneri mainonta
Bannerimainonta on osa verkkomainontaa Internetin WWW-sivuilla. Mainoksen tarkoituksena on joko kertoa viesti jo itse bannerissa tai saada käyttäjä napsauttamaan mainosbanneria, jolloin selain avaa sivustosi
Verkkomainonta keino 4. Sähköpostimarkkinointi
Sähköpostimarkkinointi on kustannus tehokas kanava yrityksen viestintään. Se täydentää verkkomainonnan valikoimaa.
Verkkomainonta keino 5. Hakukoneoptimointi
Hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sivustoillesi tehtäviä toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan kotisivustosi sijoituksia hakukoneiden hakutulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Tavoitteena on yleensä saada kotisivusi hakutulosten kärkeen ja hakijat valitsemaan kyseinen sivu.

Puuduttaako blogaaminen? Vinkkejä parempaan postaukseen

LUE LISÄÄ
Puuduttaako blogaaminen? Vinkkejä parempaan postaukseen
MUUT ARTIKKELIT

JUTTELE KANSSAMME

Kerromme miten,
verkkokauppasi voisi kasvaa

VARAA ILMAINEN AUDITOINTI