Markkinointi vinkit

Verkkomarkkinointi Vinkit!

KARI HARJU

KARI HARJU

linkedin

Kari Harju on internetmarkkinoinnin asiantuntija ja Saleslion Suomi Oy:n toimitusjohtaja. Kari Harju on toiminut yrittäjänä yli 15 vuotta.

Verkkomarkkinointi
Verkkomarkkinointi poikkeaa huomattavasti perinteisestä mainonnasta. Tässä muutama neuvo mitä verkkomarkkinointi vaatii onnistuakseen kotisivuiltasi.
Verkkomarkkinointi vihje 1: Tuotteet ja palvelut esille.
Internetissä haetaan ensisijaisesti käsitystä tarjoamiesi tuotteista. Jos tätä tietoa ei ole selkeästi esille, ei vierailijapitkään sivustollasi viivy.
Verkkomarkkinointi vihje 2: Kerro selkeästi ja lyhyesti
Ihmiset eivät jaksa lukea pitkiä selostuksia tuotteestasi tai palveluistasi. Kerro ydinkohdat ja kerro ne lyhyesti ja ytimekkäästi.  Viestitä myös vahvasti miksi asiakkaan kannattaa ostaa juuri sinulta.
Verkkomarkkinointi vihje 3: Päivitä sivustoasi jatkuvasti.
Pidä sivustosi mielenkiintoisena, ja päivitä sitä jatkuvasti, näin tarjoat myös vanhoille asiakkaille uuttaa, kun he vierailevat sivustoillasi. Myös ulkonäölliseen puoleen ja muutoksiin pitää panostaa.
Verkkomarkkinointi vihje 4: Puhuttele asiakastasi yksilönä.
Vaikka Internet perustuukin käyttäjien anonyymiyteen, älä kohtele vierailijoitasi massana. Viestitä selkeästi, mitä voit asiakkaidesi hyväksi tehdä ja mitä voit heille tarjota. Ja ennen kaikkea minkä asiakkaan ongelman tuotteesi tai palvelusi häneltä poistaa. Ole tavoitettavissa ja vastaa saamiisi viesteihin ripeästi.

Verkkomarkkinointi vihje 5: Kehitä sivustoja jatkuvasti
Testaa sivujesi käytettävyyttä ja kartoita miten paljon sivuillasi on kävijöitä, ja mitä he siellä tekevät. Kehittä palveluasi asiakkaittesi tarpeita vastaavaksi, ja yritä erottua persoonallisella tavalla muista. Pyydä asiakkailta palautetta, ei vain tuotteistasi ja palveluistasi vaan myös sivustoistasi.

Puuduttaako blogaaminen? Vinkkejä parempaan postaukseen

LUE LISÄÄ
Puuduttaako blogaaminen? Vinkkejä parempaan postaukseen
MUUT ARTIKKELIT

JUTTELE KANSSAMME

Kerromme miten,
verkkokauppasi voisi kasvaa

VARAA ILMAINEN AUDITOINTI